zaterdag 9 januari 2016

Fout!- Mel Wallis de Vries

Mel Wallis de Vries is een echte angsthaas, ze is onder andere bang voor spinnen, vliegtuigen en doodgaan. Dat zal vast een grote inspiratiebron zijn voor haar boeken, want dat zijn allemaal spannende thrillers.

Fout! gaat over een meisje die wakker wordt terwijl ze aan een boom vastgebonden is, midden in het bos. Er ligt een eng briefje voor haar voeten.. ''Dit is je verdiende loon, trut. Vanavond ben je dood.'' Ze weet niet wat er is gebeurd. Wel denkt ze te weten wie haar dit aandoet, maar of dit ook klopt?

Het is boek is niet zo dik, maar er gebeurd zoveel in dat het ook een dik boek had kunnen zijn. Je zult de bladzijdes verslinden, want je wilt weten wie het heeft gedaan en waarom. Dat komt heel langzaam naar voren in de gedachtes van Sophia.

Niet alleen lees je de gedachtes van Sophia maar ook van de dader. Deze blijft anoniem zodat je zelf kunt uitvogelen wie het is.

Het is een boek die je in één ruk wilt uitlezen om te kijken wat er gaat gebeuren met Sophia. Het einde is heel onverwachts, meer verklap ik niet over het boek!



Lijkt dit boek je geweldig? Of heb je het al gelezen en wil je iets soortgelijks ontdekken? Dan zul je ook veel plezier beleven aan ''Stormbreaker van Anthony Horowitz. Dit boek kun je vinden door links te klikken op de schrijver. Veel leesplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten