zondag 10 januari 2016

Stormbreaker- Anthony Horowitz



Anthony Horowitz schrijft spannende jeugdboeken, zoals de serie over tienerspion Alex Rider. De vader van Alex overlijd in een ongeluk. Tenminste, dat denkt Alex.. Tot iemand hem verteld dat zijn vader geen zakenman was, maar een MI6 (de geheime dienst van Amerika) topspion. Alex wordt gevraagd als nieuwe spion ter vervanging van zijn vader. Zal Alex hierop ingaan?



Het antwoord op deze vraag zul al weten. Ja, Alex gaat hierop in! Anders zou er immers geen boekenserie zijn geweest. Je beleeft het hele verhaal als Alex, die van een doodnormale tiener op de middelbare school de jongste topspion van MI6 wordt.

Hij maakt bizarre avonturen mee en komt ook een paar keer flink in de problemen, die hij heel slim oplost met zijn gadgets! Helaas werken die niet altijd, waardoor de problemen nog groter worden! Wat zou jij doen als je zit opgesloten in een enorm aquarium met gevaarlijke dieren?

Dit boek is echt onmisbaar als je spannende avoturen leuk vindt! Je rolt van de ene in de andere gekke situatie en je kunt je goed voorstellen hoe het is om een MI6 spion te zijn, let dus maar beter op hoe Alex het oplost, want wie weet wat jou nog overkomt!



Lijkt dit boek je geweldig? Of heb je het al gelezen en wil je iets soortgelijks ontdekken? Lees dan koning van Katoren van Jan Terlouw! Deze kun je vinden door links te klikken op ''Jan Terlouw''

Geen opmerkingen:

Een reactie posten