zaterdag 9 januari 2016

Hart van Inkt- Cornelia Funke

Heb jij ooit wel eens een boek gelezen die je zo leuk vond dat je graag het boek letterlijk in wilde duiken om het verhaal zelf in levende lijve mee te maken? Ja? Dan is Hart van inkt het ideale boek voor jou. Nee? Dan moet je dit boek zeker lezen!

Maggie woont met haar vader steeds ergens anders, ze blijven maar verhuizen. Op een dag wil Maggie weten waarom ze nooit ergens langer blijven wonen. Mo, haar vader is boekbinder. Hij vertelde zijn dochter altijd dat ze moesten verhuizen omdat hij oude boeken moest redden.

 Maggie komt erachter dat haar moeder niet dood is, zoals ze dacht. Resa zit gevangen in een boek.


Gevangen in een boek? Ja. Mo en Resa waren gelukkig getrouwd, Maggie was nog een baby. Mo las Resa en Maggie voor uit zijn lievelingsboek, ''Hart van Inkt'' Resa verdween tijdens het voorlezen en voor haar in de plaats kwamen er mannen uit het verhaal naar de echte wereld. Mo is een tovertong..

Dit boek staat vol met fantastische wezens en avonturen, elke pagina opnieuw. Als je aan het lezen bent wil je zelf ook proberen om personages uit het boek te lezen om met ze te kunnen praten. Maar pas op, want als er iemand uit komt moet er ook iemand in.. En dat loopt niet altijd goed af, zoals in dit wonderbaarlijke boek.




Lijkt dit boek je geweldig of heb je het al gelezen en zoek je iets soortgelijks? Probeer dan een ander boek uit de categorie ''fantasie'' Deze kun je vinden door hieronder of rechts in het navigatie op het genre te klikken!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten